İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. GÜRSOY’DAN, BAŞKAN TUNCEL’E TEŞEKKÜR

Yazdır / Tarih: 2021-08-20

Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i makamında ziyaret etti.

Pandemi sürecinin başından bu yana gerek toplum sağlığının korunması, gerekse sağlık kurumları başta olmak üzere pandemi ile mücadele çalışmalarında verdiği desteklerden dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür eden Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy; bir de plaket takdim etti.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy’a teşekkür etti. Başkan Tuncel her zaman sağlık camiasının yanında olacaklarını vurgulayıp; Dr. Esma Gürsoy nezdinde tüm hekimler ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı minnet duygularını bir kez daha iletti.