SÖKE BELEDİYESİ’NDEN YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖNCESİ OKULLARDA TEMİZLİK

Yazdır / Tarih: 2021-08-25

Söke Belediyesi, 6 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okullarda temizlik çalışması başlattı.

Söke Belediyesi Saha Ekipleri tarafından belirlenen program çerçevesinde, talep gelen okullarda temizlik çalışmaları başlatıldı. Okulların uzun süredir bakımsız kalan özellikle bahçe ve ortak kullanım alanlarında yabancı ot temizlikleri yapılıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının çevresi de Söke Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla başlatılan okul temizlik çalışmaları kapsamında ilçedeki tüm okulların bahçeleri yüz yüze eğitim için güvenli hale getiriliyor.