ZIPKINLA BALIK AVI ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK

Yazdır / Tarih: 2021-08-30

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Balıkesir’in Erdek ilçesinde gerçekleştirildi. Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Söke Belediyespor, Türkiye İkincisi oldu.

Ekibimiz takımlar bazında 24.082 Puanla ikinci olurken; kulübümüz sporcusu Hüseyin Taşdibi de bireysel sıralamada Türkiye ikincisi oldu.

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nda bizlere bir kez daha Türkiye çapında derece yaşatan sporcularımızı ve ekibimizi kutluyoruz.