SÖKE BELEDİYESPOR FUTBOL YAZ OKULU SONA ERDİ

Yazdır / Tarih: 2021-09-02

Temmuz ayı başında çalışmalarına başlayan ve 9’u kız olmak üzere toplam 98 öğrencinin yer aldığı futbol yaz okulu tamamlandı. Bu öğrenciler içerisinden Söke Belediyespor altyapısında yoluna devam edecek 40 öğrenciden oluşan yarışmacı iki takım oluşturuldu. Ahmet Arat, İsmail Arat, Selçuk Maltepe, Yağız Pullukçu ve Gamze Özen’in eğitmen olarak yer aldığı Söke Belediyespor futbol branşında kış aylarında altyapıya yönelik gerçekleşecek faaliyetler için ise hazırlıkların başladığı ifade edildi.

“BAŞKAN TUNCEL YALNIZ BIRAKMADI”

Söke Şehir Stadında Söke Belediyespor yaz futbol okulu çalışmasını ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke’nin spor geleceğini oluşturacak çocuklara başarılar diledi. Başkan Tuncel’in ziyaretinde Söke Belediye Başkan yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke Belediyesi Spor Komisyonu üyesi Fuat Evren Gül, Söke Belediyespor Yöneticileri Levent Üzüm ve Abdullah Arıcı da bulundu.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Belediyespor çatısı altında futbol ve diğer branşlarda altyapıyı güçlendirip, Söke’nin ve ülkenin spor camiasına yetenekli ve güçlü sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını bir kez daha vurguladı.