SÖKELİ ADALI KARDEŞLER TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU SEVİNCİNİ BAŞKAN TUNCEL İLE PAYLAŞTI

Yazdır / Tarih: 2021-09-02

27-28-29 Ağustos tarihlerinde 4.’sü gerçekleşen Artvin Boğa Güreşleri Türkiye Şampiyonası’nda Sökeli Adalı Kardeşlerin Boğası Coşkun, Türkiye Şampiyonu oldu. Karadeniz ve Ege bölgeleri başta olmak üzere çeşitli illerden getirilen 76 boğanın katılımıyla Melo arenasında gerçekleşen boğa güreşlerinde; boğaları ile şampiyonluğu yaşayan Adalı Mehmet ve Mesut kardeşler, şampiyonluk sevincini Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile paylaştı.

Şampiyonluk kupası ile Başkan Tuncel’i ziyaret eden Adalı Kardeşler; “Boğamız Aydın'ı ve Söke'mizi çok iyi bir şekilde temsil ederek Türkiye şampiyonu oldu. Bu gurur hepimizin, çok mutluyuz, gururluyuz. Bu yolda bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Söke’nin isminin değişik bir arenada duyurulmasını sağlayan böyle bir başarıyla gurur duyduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; Söke’ye başarısıyla mutluluk yaşatan Adalı Kardeşler'e başarılarının devamını diledi.