BAŞKAN TUNCEL, BOSNA HERSEK’Lİ KONUKLARINI AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2021-09-13

Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü, Bosna Hersek'in, 4.’ncü büyük şehri olan ZENİCA şehrinde Dağcılık Faaliyeti yapan kardeş kulübü “VEDRO” iade-i ziyaret için Söke’de bulunuyor. Bölgede bir hafta misafir olacak ekip Söke ve çevresinin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini ziyaret ediyor.

Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü, Bosna Hersek’li konuklarıyla birlikte Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Hatice Kurban, Belediye Kültür Müdürü Hüseyin Batir de bulundu.

Söke’de Priene Antik kenti, Güllübahçe, Latmos (Beşparmak) Dağları), Karina gibi doğal alanları ziyaret eden Bosna Hersek’li konuklar; Söke ve çevresine hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, faaliyetlerinin yanında kültür elçisi olarak çalışan Ayyıldız Spor Kulübü’ne de teşekkür etti. İki ülke arasında ilişkilerin daha da güçlenmesi için ellerinden geleni yapabileceklerini söyledi.

Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü Başkanı Adem Gümüşsu, “Bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bizi misafir eden Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e sıcak ilgisinden dolayı kulübüm ve konuklarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.