SÖKE BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA DEZENFEKTE

Yazdır / Tarih: 2021-09-20

Söke Belediyesi devam eden Covid-19 salgın sürecinde mücadele çalışmalarına devam ediyor. Tedbiri elden bırakmayan Söke Belediyesi yüz yüze eğitimin başladığı okullarda, sağlıklı bir ortam oluşturmak ve salgın hastalıklarla mücadele etmek amacıyla dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Daha önce okullarda yaptığı temizlik çalışmalarıyla bir kez da kurumlara el uzatan Söke Belediyesi bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilçe merkezindeki okulların sınıfları başta olmak üzere ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfektasyon çalışmaları memnuniyet yarattı.