İYİ PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ AYDIN ADNAN SEZGİN’DEN, BAŞKAN TUNCEL’E ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2021-09-20

İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan bir dizi ziyaret programı için Söke’de bulunan Milletvekili Aydın Adnan Sezgin Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekili Sezgin’e İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, ilçe yöneticileri, İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli de bulundu.

Söke’de bulunmaktan ve Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin; “İlçe Başkanımız benim de katılacağım iki günlük bir program hazırladı. Söke’de esnafları, kurumları ve çevre mahallelerimizde çeşitli ziyaretlerde bulunacağız” dedi. Milletvekili Sezgin Başkan Tuncel’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; İYİ Parti Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve beraberinde İYİ Söke İlçe Teşkilatı’na ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti. Başkan Tuncel, birlikte yola çıktıkları İYİ Parti ile uyum içerisinde bir çalışma içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.