CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ’DAN BAŞKAN TUNCEL’E ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2021-09-21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i makamında ziyaret etti.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, ilçe yöneticileri başta olmak üzere belediye meclis üyeleri de ziyarette bulundu. Milletvekili Hüseyin Yıldız ve beraberindeki heyeti karşılayanlar arasında Söke Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan da yer aldı.

Aydın ili genelinde ziyaretlerini sürdürdüğünü, Söke’de de bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere bulunduğunu ifade eden CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız; bir süre Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile sohbet etti. Söke ve çalışmalarla ilgili bilgiler almayı da ihmal etmeyen Milletvekili Hüseyin Yıldız, Başkan Tuncel’e başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti.