SÖKE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA

Yazdır / Tarih: 2021-10-07

Söke Belediyesi, İşletme Fakültesi girişinde mobil aracı ile üniversite öğrencilerini karşıladı. Söke Belediyesi Mobil Hizmet Aracı’ndan üniversite öğrencilerine çeşitli ikramlar yapılırken; ekipler öğrencilerin Söke ile ilgili sorularını da yanıtlıyor. İlk gün limonata dağıtımı yapılırken, bugün sabah saatlerinden itibaren çorba ikramında da bulunuldu.

Sökeli Kadın Kooperatifi tarafından üretilen ev yapımı tarhana çorbasına çok sevinen üniversiteli öğrenciler, yaşadıkları sürpriz karşısında oldukça mutlu oldu.

Söke İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ziya Şipal; “Belediyemiz her zaman olduğu gibi yine yanımızda. Yeni döneme henüz başladık. Hem öğrencilerimizin içini ısıtmak, hem de okula ısıtmak anlamında çorba ikramı var. Dün de limonata ikram ettiler. Desteklerinden dolayı ve bu sıcak karşılamadan dolayı Söke Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İşletme Fakültesinde yeni öğretim yılı başında öğrencilerle buluşup ‘merhaba’ dedik, sohbet ettik diyen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan; “Sabah saatlerinde sıcak çorba ikramında bulunduk. Bu tip desteklere devam edeceğiz. Öğrencilerimizin, çocuklarımızın her zaman yanlarındayız. Anne ve babalarının gözleri arkada kalmasın” dedi.