BAŞKAN TUNCEL’DEN SÖKE’NİN ALT SANAYİ BÖLGESİ’NDE 15 BİN M2’LİK YOL ÇALIŞMASI

Yazdır / Tarih: 2021-10-14

Söke Belediyesi’nden alt sanayi bölgesinde 15 Bin metrekarelik yeni yol çalışması yapılıyor.

Söke Belediyesi yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2020 yılı Haziran ayında Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla Söke’nin alt sanayi bölgesinde ulaşım ağına, üç yeni sokak kazandırılmıştı. Söke sanayisinin önemli firmalarının da yer aldığı bölgede, açılan yeni sokaklar oldukça memnuniyet yaratmış; bölgede bulunan iş yeri sahipleri ve işletmeler rahat bir nefes almıştı.

İş bu kadarla da kalmadı. Söke Belediyesi yol yapım çalışmalarında bu yıl programına aldığı bu üç sokakta yol kaplama çalışmasına başladı. 10’ar metre genişliğinde Birlik ve Uğraş Sokak ile 15 metre genişliğindeki Olgu Sokak ile çevresinde parke yol kaplama çalışması ile kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Bölgede Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince toplamda 15 Bin metrekarelik yeni parke yol döşemesi yapıldı.

“Başkan Tuncel yakından takip ediyor”

ihtiyaç duyulan ve planlarda olan yeni yolların açılmasına önem verdiklerini ve bu yolların düzenlemelerinin de Söke’ye yakışır şekilde yapıldığına dikkat çeken Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile birlikte alt sanayi bölgesinde yapılan yol yapım çalışmalarını bizzat takip eden Söke belediye Başkanı Levent Tuncel, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti. Şantiye Şefi Muammer Tosun’dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

“Vatandaş yağmur, çamurdan kurtuldu”

Bölgedeki işletme sahipleri yapılan yol çalışmalarından memnun olduklarını dile getirirlerken, yağmur ve çamurdan kurtulduklarını söylüyor. Vatandaşlar Başkan Levent Tuncel’e mutluluklarını ifade ederek teşekkür etti.