SÖKE KAYMAKAMI ÜMİT HÜSEYİN GÜNEY’DEN, BAŞKAN TUNCEL’E ZİYARET

Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’den, Başkan Tuncel’e Ziyaret
Yazdır / Tarih: 2021-10-25

Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'e iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Güney'i, Başkan Tuncel beraberinde Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan ile karşıladı.

Söke’de göreve başlamasının ardından kendisine yapılan yoğun bir hayırlı olsun ziyaret trafiği ile karşılaşan Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, iadeyi ziyaretlerine Söke Belediyesi ile başladı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e teşekkürlerini iletirken, memnuniyetini dile getirdi.