BAŞKAN TUNCEL'DEN 10 KASIM MESAJI

Yazdır / Tarih: 2021-11-09

Unutulmamalıdır ki; 10 Kasım sadece anma günü değildir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet’in değerlerini korumak, devrim ve ilkelerine sahip çıkmak, düşüncelerini benimsemek ve aydınlattığı yolda yürümek ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır.

Mustafa Kemal Atatürk’ü kalplerimizde bir hatıra gibi değil, düşüncelerimize yön veren bir gerçek olarak yaşatıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz fikir ve devlet adamı, ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 83. Yıl dönümünde özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.

İlke, Devrim ve Cumhuriyetinin savunucusuyuz.

Levent Tuncel / T.C. Söke Belediye Başkanı