ATATÜRK MAHALLE MUHTARI ARDA CANBUL'DAN SÖKE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Yazdır / Tarih: 2021-11-09

Söke'nin Fevzipaşa ve Atatürk Mahallelerinde yer alan Kızılkilise deresinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Dere, DSİ tarafından temizleniyor, çalışmalara Söke Belediyesi de destek veriyor. Gerçekleşen yatak temizliğinde DSİ’iye ait bir kepçe, bir kamyon çalışıyor; çalışmalara Söke Belediyesi de 3 kamyonla destek veriyor.

Atatürk mahalle muhtarı Arda Canbul; "dere temizliğinin bir an önce tamamlanabilmesi için Söke Belediyemizden destek istedik. Başkan Levent Tuncel talebimizi geri çevirmedi. Kamyonları ile destek veriyor. Yapılan çalışma nedeniyle DSİ ve Söke Belediyemize, iki kuruma ayrı teşekkür ediyorum" dedi.