SÖKE’NİN BAŞARILI YÜZÜCÜLERİNDEN BAŞKAN TUNCEL’E ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2021-12-17

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Şampiyonasında, Söke’ye 4 Türkiye ikinciliği, bir Türkiye 4’üncülüğü ve 6’ıncılığı başarısı getiren Ege Yükselen Spor Kulübü yüzücüleri Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti.

Ziyarette; Eğitmenler Devrim Deviren, Armağan Mermer, Okan Dabağ ile birlikte şampiyon yüzücüler Mehmet Bulut Ertufan ve Aleyna Aygün başta olmak üzere kulübün diğer başarılı sporcuları bulundu.

Bu güne kadar ve özellikle son İstanbul Şampiyonası öncesinde kendilerine verdiği destekten dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür eden Ege Yükselen Spor Kulübü, yakın zamanda gerçekleşecek şampiyonalar ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdiler.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, ellerinden geldiğince spor kulüplerinin ve sporcuların yanlarında olduklarını belirterek; sporcuların Söke’ye getirdikleri başarılardan dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.