KARAKAYA MAHALLESİ YENİ YOLLARINA KAVUŞUYOR

Yazdır / Tarih: 2021-12-27

Söke’ye bağlı Karakaya Mahallesi’nde yol çalışması yapılıyor. Söke’ye 28 Km uzaklıktaki mahallede ara sokaklar parke taşı yollarına kavuşuyor.

Söke Belediyesi ekiplerince, Söke ilçe merkezi ve çevre mahallelerde yol yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çavdar ve Çalışlı Mahallelerinde yapılan çalışmanın ardından Söke Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye ekipleri bu kez Karakaya Mahallesi’nde parke yol çalışması yapıyor.

Karakaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akdaş ile yapılan görüşmeler neticesinde çalışma gerektiren yolların tespitinin ardından yol yenileme çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Muhtar Akdaş, Başkan Levent Tuncel ve Söke Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.