SÜRÜCÜ EĞİTİM ALANI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ÇEVRESİNDEKİ ÇALIŞMALAR YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2022-01-03

Söke Belediyesi tarafından başlatılan ve Ağaçlı yolu üzerinde sürücü adaylarının yaşadığı tehlikeyi sona erdirecek çalışmada büyük yol kat edildi. Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde bulunan geniş arazide sürücü eğitim alanı oluşturulurken, çevredeki yollar da yenileniyor. Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye ekiplerince yapılan çalışmalar yoğun şekilde sürerken, çalışmanın sonunda alanda 10 Bin metrekare parke taşı döşenmiş olacak.

“İlçe Milli Eğitim Camiası ve Sürücü Kursları Mutlu Oldu”

Bilindiği gibi Söke’de sürücü adayları Ağaçlı yolu üzerinde direksiyon eğitimlerini görüyor. Özellikle yaz aylarında Davutlar ve Sahil siteleri güzergahlarına açılan bir karayolu olması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğunda yapılan sürücü eğitimleri, tehlikenin yaşanmasına neden oluyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen talebi geri çevirmemiş ve çalışma hemen başlatılmıştı. Bu durum İlçe Milli Eğitim camiası ve sürücü kurslarını oldukça mutlu etti. Çalışmanın hızla başlatılması ve kısa sürede neredeyse bitme aşamasına gelmesi de ayrıca mutluluk yarattı.

Videomuz için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız: