SÖKE ÇARŞAMBA PAZARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Yazdır / Tarih: 2022-01-13

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu el ele vererek, Sökelilere verdiği bir sözü daha yerine getiriyor.

Pazaryeri esnafları başta olmak üzere alışveriş için pazaryerine gelen vatandaşların ısrarla istediği pazaryerinin açık kalan yerlerinin kapatılması için Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla iki belediyenin teknik ekipleri gerçekleşecek proje için teknik çalışmaları hızlandırdı. Söke Belediye Başkan Vekili Saime Cantürk ve Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli; Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin teknik ekibi Çarşamba pazaryeri alanında incelemelerde bulundu.

Yapılacak teknik ve proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızla Çarşamba pazaryerinin üst örtüsünde kapatılması için tadilat çalışmalarına başlanacak.