SÖKE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Yazdır / Tarih: 2022-04-20

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan uçurtma şenliği bu yıl da yapılacak. Bu yıl 15.’si yapılacak Uçurtma Şenliği’nin yanı sıra düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenecek. Etkinliğe Novada ve BatıSöke de katkı sağlayacak. Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan etkinlik 24 Nisan Pazar günü saat 13.00 ile 18.00 saatleri arasında Novada AVM otopark alanında yapılacak.

Söke’de son iki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen Uçurtma Şenliği geleneği bu yıl geri dönüyor. Uçurtma Şenliği gün boyu başta çocuklar olmak üzere ailelerine keyifli bir gün yaşatmayı hedefliyor.   Şişme oyun parkları, yüz boyama, balon katlama, palyaço ve süper kahramanlar gibi animasyon gösterilerinin yer alacağı etkinlik, çocuk şenliğine dönüşecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek uçurtma dağıtımı ve çocuk etkinliklerine çocuklar başta olmak üzere tüm Söke halkı davet ediliyor.