SÖKE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM ÖNCESİNDE MEZARLIK TEMİZLİKLERİ

Yazdır / Tarih: 2022-04-22

Söke Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesinde Söke'de mezarlıklarda kapsamlı temizlik çalışması yapılıyor. Söke Belediyesi ekiplerince Söke’ye bağlı kırsal mahallelerde başlatılan mezarlık temizlikleri Söke merkezde bulunan asri mezarlık alanlarının temizlenmesiyle son bulacak.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların mezar ziyaretlerini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapmaları amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında tüm mezarlıklarda yabani ot temizliği başta olmak üzere çalışma yapılıyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla harekete geçen ekipler, bayrama kadar mezarlık temizliklerini tamamlayacak.