SÖKE BELEDİYESİ İŞÇİLERİ ERKEN İKRAMİYE SEVİNCİ YAŞIYOR

Yazdır / Tarih: 2022-04-29

Söke Belediyesi kuruluşu olan Lima A.Ş. bünyesindeki KHK'lı işçilerin sözleşmeleri gereği Mayıs ayında alması gereken ikramiyeler bayram öncesine çekildi. Kadrolu işçilerin kanuni olarak alması gereken ikramiyeler ile birlikte, KHK'lı işçilerin ikramiye ödemeleri de bayram öncesinde yapılarak, işçilerin hesaplarına geçildi. İşçiler Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs İşçi Bayramı ile birlikte bir de ikramiye sevinci yaşıyor.

Göreve geldiği günden bu yana işçilerinin her zaman yanında olduğunu gösteren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ikramiyelerin erken ödenmesi talimatıyla işçilere Ramazan ve İşçi Bayramı hediyesi ile bir kez daha gönüllerde taht kurdu.