ÜNLÜ SANATÇI ALEXANDRA GRAVAS'TAN BAŞKAN TUNCEL'E ZİYARET

Ünlü sanatçı Alexandra Gravas'tan Başkan Tuncel'e ziyaret
Yazdır / Tarih: 2022-05-05

Yunanistan başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde yakından tanınan ünlü sanatçı Alexandra Gravas, Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'i ziyaret etti.
Ünlü sanatçı Alexandra Gravas Kemalpaşa Mahallesi’nde ailesinin bir dönem yaşadığı evini ziyareti sonrası Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i de makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Kayıtları Meksika’da yapılan son albümü ‘El Amor Es Vida/ Aşk Hayattır’ı Başkan Tuncel’e armağan etti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ise bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sanatçıya günün anısına hediye takdim etti.
Ziyarette Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Batir, Ege Barış ve İletişim Derneği yönetim kurulu üyesi olan CHP 26. Dönem Milletvekili Zeynep Altıok, Didim Belediyesi eski Başkanlarından Mehmet Soysalan da bulundu.