BAĞARASI'NDA BÜYÜK PARK'I YAZA HAZIRLIYORUZ

Yazdır / Tarih: 2022-05-09

BAŞKANIMIZ LEVENT TUNCEL YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
İçinde bulunan alanda açık havada düğün ve çeşitli etkinliklerin de yapılabildiği park alanında, Söke Belediyesi ekipleri tarafından çalışmalar son aşamaya getirildi. İçinde yer alan kafeteryanın Söke Belediyesi kuruluşu olan LİMA A.Ş. tarafından işletilecek parkta düzenleme yapılan çalışmaları, Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel de yakından takip ediyor.
Başkanımız Levent Tuncel, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Arif Ceylan ve Mehmet Çetinkaya ile birlikte park alanındaki çalışmaları yerinde inceledi, bilgiler aldı.
Bağarası Büyük Park’ta kafeteryanın 1 Haziran 2022 tarihi itibariyle hizmete gireceği belirtildi.