SÖKE BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDA

Yazdır / Tarih: 2022-05-11

Söke Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile destek paketlerini vatandaşlara ulaştırmaya devam eden Söke Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda şefkatli destek elini halktan esirgemiyor.

Edinilen bilgiye göre geride bırakılan Ramazan ayı boyunca Söke Belediyesi’nin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından gıda paketleri ile Söke Belediyesi’nin kendi arazilerinde ürettiği buğdaydan elde edilen un paketleri vatandaşların adreslerine ulaştırıldı. Ramazan ayında Bin 800 haneye gıda paketi ve 350 haneye ise 5 Kg.’lık un paketi dağıtımı yapıldı.