GÜLLÜBAHÇE'DE GÜL ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2022-05-22

Güllübahçe Gül Şenliği gerçekleştirildi. Belediyemizin katkılarıyla gerçekleştirilen Gül Şenliği'nde Bosna Hersek'ten gelen konuklar da ağırlanırken; Güllübahçe ve Bosna'nın Zenika kentinin Moscanica köyü ile kardeşlik anıtı açılışı yapıldı. Ardından halk oyunları, defile ve konser ile renkli geçen etkinliğe Söke Belediye Başkan Yardımcımız Veli Devrim Yerli de katıldı.
Etkinliğe ev sahipliği yapan Güllübahçe Mahalle Muhtarı Yusuf Çam başta olmak üzere katkı sağlayan Kaymakamlık, Halk Eğitim Merkezi, Kent Konseyi ve Ayyıldız Doğa Sporlar Kulübü'nü kutluyoruz.