LATMOS PUB AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2022-06-04

Santral Garaj yanında bulunan Latmos Çarşı içinde hizmete giren Latmos Pub-Cafe-Bistro işletmesinin açılış töreni renkli geçti. Söke Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Dr. Mustafa İberya Arıkan, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni yapıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan LİMA A.Ş. Yönetim Kurulu ve Söke Belediye Meclis Üyesi Saime Cantürk; “Güzel bir mekan oluşturduk, Sökelilerin hizmetine sunduk. LİMA güvencesi ve kalitesiyle halkımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Sökemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.