ARAMA
Söke Belediyesi

10 TEMMUZ 2023 - EKİPLERİMİZ SAHADA SİZLER İÇİN ÖZENLE ÇALIŞIYOR

Geri
10 TEMMUZ 2023 - EKİPLERİMİZ SAHADA SİZLER İÇİN ÖZENLE ÇALIŞIYOR
10 Temmuz 2023

Sabahın erken saatlerinde, Fevzipaşa, Kemalpaşa, Çeltikçi ve Yenicami Mahallelerimizde su bağlı olmayan yeşil alanların sulanması ile güne başlanıldı. Seramızda ot temizliği ve sulama devam etti.

 

Sokaktaki canlarımızın mama ve su kapları dolduruldu. Fevzipaşa; Cevher Sokak’ta iki arsanın temizliği yapılırken Bağarası yolu Konyalılar Mevkii’nde yol kenarında ot temizliği çalışması yapıldı.

 

Yenikent Mahallemizde ağaç budamaları yapılırken, Megakent Sitesi’ndeki parkta çimler biçildi. Kuşadası yolu üzerinde ise kaldırımlarda yaya geçişine engel olan zakkumlar budandı. Yenicami Mahallesi; boş ve bakımsız arsanın da temizliği gerçekleştirildi.

 

Söke İlçe merkezinde olduğu kadar, kırsal mahallelerde de saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Söke Belediyesi ekipleri, sizlerin taleplerini de geri çevirmiyor. Bir ekibimiz, Avcılar Muhtarımızın isteği doğrultusunda kesilmesi ve budanması gereken ağaçlarla ilgilenirken bir başka ekibimiz de Ağaçlı Mahallesi’nde temizlik çalışması yürüttü.

 

Sizler için çalışıyoruz, siz de istek ve şikâyetlerinizi mesaj olarak 0552 454 21 93 No'lu WhatsApp hattımıza bildirebilirsiniz. Hat aramaya kapalıdır; mesaj ile ulaşınız. Arayarak 0256 518 23 11 No'lu sabit hattımıza bildirebilirsiniz.

 

#dahagüzelbirsöke