ARAMA
Söke Belediyesi

7 TEMMUZ 2023 - BELEDİYEMİZ EKİPLERİ DURMAKSIZIN SAHADA ÇALIŞIYOR

Geri
7 TEMMUZ 2023 - BELEDİYEMİZ EKİPLERİ DURMAKSIZIN SAHADA ÇALIŞIYOR
7 Temmuz 2023

Ekiplerimiz bugün mesaiye geceden başladı. Sizlerden gelen talep üzerine bir ekip kırılan ağaç dalına müdahale etti. ADM ile acil gece planlaması yapıldı ve elektrik telleri sebebiyle risk yaratan ağaçlar, gece saatlerinde budandı.

 

Sabahın erken saatlerinde, Yenicami Mahallesi’ndeki refüjde yabani otlar temizlendi. Cumhuriyet Mahallesi Saray Sokak’ta ve Konak Mahallesi Cumhur Sokak’ta ise arsa temizliği yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma halinde Yenikent’te refüjde ağaçlar budandı.

 

Bu esnalarda Söke Merkez dışında bulunan mahallelerimiz de unutulmadı. Bağarası ve Nalbantlar’da kapsamlı çevre temizlik çalışması yürütüldü.

 

Günün devamında ekiplerimiz Söke Merkezde Baki Öktem Sokak’ta arsa temizliği; Atatürk Mahallesi Mertel Sokak’ta asfalt kenarındaki ağaçlarda çalışmalar, Turgut Özal Caddesi’ndeki kaldırımlarda ot temizliği ve seramızda yabani ot temizliğine devam ettiler.

 

Merkez dışındaki Mahallelerimizden ise Yenidoğan’da Sağlık Ocağı etrafında, Bağarası 19 Mayıs Parkı’nda temizliği sürdürürken; refüjlerde de yabani otları temizlediler.

 

Daha yaşanabilir ve temiz bir Söke için Başkanımız Dr. Mustafa İberya Arıkan'ın talimatlarıyla durmaksızın çalışıyoruz.