ARAMA
Söke Belediyesi

ATATÜRK MAHALLESİ SOKAKLARI KARGI ATIKLARINDAN KURTULDU

Geri
ATATÜRK MAHALLESİ SOKAKLARI KARGI ATIKLARINDAN KURTULDU
6 Temmuz 2023

Söke’nin Atatürk Mahallesi Prestij Evleri arka kısmında bulunan Gürel Sokak’ta temizlik çalışması yapıldı. Çalışmada sepetçi vatandaşlar tarafından gelişi güzel bırakılan ve sokağı işgal eden kargı ve malzemeleri kaldırıldı. Diğer taraftan çevre kirliliği yaratan kargı atıkları da iş makineleri ve saha ekiplerince temizlendi.

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasına, Aydın Büyükşehir Belediyesi de yol süpürme aracı ile destek verdi.

Çevrede yaşayan vatandaşlardan şikâyet alan konulardan biri daha çözüme kavuşturuldu. Yapılan kapsamlı temizlik çalışması ile görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmiş oldu. Gürel Sokağın devamında Temizel ve Mertel Sokaklarda da kuru ot ve kaldırım temizlikleri yapılırken, orta refüjde bakım çalışması ile birlikte sulama sistemi de aktif hale getirildi.

“Muhtardan Söke ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür”

Atatürk Mahalle Muhtarı Arda Canbul; “Burada yaşayan Roman vatandaşlarımızın yaptıkları işleri dolayısıyla kargı gibi malzemeler oldukça fazla çevre kirliliği yaratıyor. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetleri Söke ve Aydın Büyükşehir Belediyelerimize ilettik. Sağ olsunlar hummalı bir çalışma ile tertemiz yaptılar. Hem Söke Belediyemiz, hem de Aydın Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.

 

Video için:

https://www.facebook.com/watch/?v=966647324465720