BAŞKAN ARIKAN SÖGİAD YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ARIKAN SÖGİAD YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ
27 Temmuz 2023

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD)’ni ziyaret etti. Başkan Arıkan; SÖGİAD Başkanı Murat Günal ve yönetim kurulu üyeleri Süleyman Sinan Bakırcı, İlker Birol ve Erdinç Gümüşkaya ile bir araya geldi.

Ziyarette Söke’nin sorunları ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Söke’nin ekonomisine, kentlilik bilincine katkı sağlayan genç iş insanlarını bir araya getiren SÖGİAD ile Söke Belediyesi olarak başta Tarım Fuarı olmak üzere çeşitli ortak çalışmaları yaptıklarını belirten Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan; SÖGİAD ile işbirliğinin her zaman devam edeceğini söyledi. Başkan Arıkan, “İlçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek hizmet üreteceğiz” dedi.

SÖGİAD Başkanı Murat Günal Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan 'a fahri üye rozetini taktı. Günal; “Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.