BAŞKAN ARIKAN’DAN YENİKENT PAZARI ZİYARETİ

BAŞKAN ARIKAN’DAN YENİKENT PAZARI ZİYARETİ
4 Ağustos 2023

Başkan Arıkan Pazar ziyaretlerine devam edip sorunları yerinde inceliyor.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan bugün, Söke Belediyesi Zabıta ekibimiz ve Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici’nin eşliğinde Yenikent Pazarını ziyaret etti. Pazarda artan fiyatlardan dolayı muzdarip olan vatandaş ve pazarcının sıkıntılarını, taleplerini yerinde dinleyen Başkanımız, gerekli notlarını aldırdı ve pahalılıktan dolayı memnuniyetsizliğini de ifade etti.

Başkan Arıkan, her daim halkla iç içe olacağını ve çözüm odaklı çalışacağını da özellikle vurguladı. Pazarcı ve esnaf tarafından güleryüzle karşılanan Dr. Mustafa İberya Arıkan, pazaryeri ziyaretlerinin süreceğini de ifade etti.

Başkan Dr. Mustafa İberya Arıkan: ‘‘Sizler için ve sizlerle iç içe çalışıyoruz. Talep ve şikayetleriniz bizim için çok önemli. İş programlarımıza isteklerinizi de dahil ederek Sökemizi sizler için daha yaşanılır bir kent haline getireceğiz.’’ ifadeleri ile kentimize verdiği önemin de altını çizdi.