ARAMA
Söke Belediyesi

Başkan Tuncel, Yeşilköylüler'e Derman Oldu

Geri
Başkan Tuncel, Yeşilköylüler'e Derman Oldu
27 Ocak 2020

Göçen Yola İstinat Duvarı İle Kalıcı Çözüm Sağlandı.

Söke’ye bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde yol sorunu çözüme kavuştu. Mahallenin alt ve üst kısmını birbirine bağlayan ve araçların geçişi için büyük önem taşıyan yolda yaşanan çökme nedeniyle, mahalle sakinleri bir süredir sıkıntı yaşıyordu.

Muhtar Ahdettin Topan tarafından Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e aktarılan yol sorunu için, Başkan Tuncel’in talimatıyla şantiye ekipleri hemen harekete geçti. Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince göçen yolun onarımı ve alanda yapılan istinat duvarı çalışması tamamlandı. Edinilen bilgiye göre 6 metre yüksekliğinde yapılan istinat duvarı, 25 metre uzunluğunda. İstinat duvarının yapımının ardından onarımı yapılan yola parke taşı da döşendi.

Başkan Tuncel, Yeşilköylülerin yol sorununa anında derman olurken; yolları yeniden araç geçişine açılan Yeşilköy sakinleri ise Başkan Tuncel’e dua ediyor.

Traktörleri ve otomobilleri ile evlerine gidemedikleri için büyük sıkıntı yaşadıklarını ancak artık sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirten mahalle sakinleri; “Başkanımız Levent Tuncel her zaman yanımızda. İstinat duvarı yapılarak yolun kalıcı şekilde onarılması bizi çok mutlu etti. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.