BAŞKAN TUNCEL’DEN KADIN ÇALIŞANLARA 8 MART İZNİ

BAŞKAN TUNCEL’DEN KADIN ÇALIŞANLARA 8 MART İZNİ
8 Mart 2022

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ise Söke Belediyesi’nin kadın çalışanlarına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tatil ilan etti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyenin kadın çalışanlara idari izin verildi. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla pozitif ayrımcılık yaparak, belediyedeki kadın çalışanların öğleden sonra idari izinli sayılacağını söyledi.

“KADINLARA ÇİÇEK”

Söke Belediyesi kadın personeline 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle çiçek dağıtıldı. Söke Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Dr. Mustafa İberya Arıkan, Belediye Meclis Üyeleri Yasemin Gürsoy, Saime Cantürk ve Sanem Saydam ile Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Batir; Söke Belediyesi’nde çalışan kadınların, kadınlar gününü kutladı. Diğer taraftan Söke Belediyesi’nin merkez binası dışında, dış birimleri de dolaşılarak kadın personele ve aynı zamanda Söke Belediyesi’nin kadın kursiyerlerine çiçek dağıtımı gerçekleştirildi.