BAŞKANIMIZ LEVENT TUNCEL, GÖREVİNE BAŞLADI

BAŞKANIMIZ LEVENT TUNCEL, GÖREVİNE BAŞLADI
4 Nisan 2019

Yerel seçimlerde seçilerek Söke’nin yeni Belediye Başkanı olan Levent Tuncel, ilçe seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından Söke Belediyesi’ne gelerek görev süresine resmen başladı.

Mazbatasını almasının ardından Söke Belediyesi'ne gelen Levent Tuncel, düzenlenen törenle Başkanlık görevini son 5 yıl Belediye Başkanlığı görevini yapan Süleyman Toyran’dan devraldı.Görevini devreden Süleyman Toyran, yeni Başkan Levent Tuncel’i kapıda çiçekle karşıladı. Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği Levent Tuncel, Belediye Başkanlığı makamına geldi. Süleyman Toyran’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Levent Tuncel, Toyran’a plaket takdim etti.

“Seçim sürecinde meydanlarda da söylemiştim, Söke’ye hizmet eden tüm Belediye Başkanlarına teşekkür ettim” sözleriyle konuşmasına başlayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Süleyman Başkanımıza da hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum” dedi.