ARAMA
Söke Belediyesi

ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN SÖKE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Geri
ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN SÖKE BELEDİYESİ’NE ZİYARET
29 Ağustos 2022

Söke Esnaf Oda Başkanları Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Zabıta Müdürü İbrahim işlek de bulundu.

Söke’nin Esnaf Oda Başkanları Refik Karataş, Murat Elgin, Ahmet Tokmakoğlu, Şeref Başar, Yılmaz Demiryürek, Ümit Coşkun, Metin Özcan, Güngör Gümüş, Ali Öztürk, Coşkun Gültekin’in katıldığı ziyarette; esnafların sorun ve talepleri dile getirildi.

İlçedeki işyerlerinin denetlenmesi, trafik akışında yapılabilecek düzenlemeler, pazaryerlerindeki sıkıntılar gibi konuların gündeme geldiği toplantıda Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar, talepleri not etti.

Belediye’nin yetki ve sorumluluğu içinde yapılabileceklerin yapılması, esnaf oda başkanlıkları başta olmak üzere ilgili diğer kurumlarla koordinasyonun sağlanması gibi konularda fikir birliğine varıldı. Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar; her zaman esnafların yanlarında olduklarını belirterek, esnaf odalarıyla iş birliği içerisinde çalışmanın önemine dikkat çekti.