HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
22 Haziran 2023

Başkan Arıkan'ı bugün de, Cumhur İttifakı Söke Belediye Meclis üyeleri ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Söke'nin sorunları ve çözümüyle ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Mustafa İberya Arıkan; Cumhur İttifakı meclis üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın da yer aldı.

MÜDÜR DEMİRALP VE BAŞKAN KAYA DA ZİYARET ETTİ

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan'ı ziyaret etti.Başkan Arıkan'a görevinde başarılar dileyen Aytekin Kaya'ya, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan da eşlik etti.

Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp de, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

KİPAŞ, KAYMAKAMLIĞA BAĞLI DAİRE MÜDÜRLERİ VE MUHTARLARIMIZDAN DA ZİYARET

Batı Kipaş Kağıt Fabrikası yetkilileri, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Kaymakamlığa bağlı daire müdürleri, bugün Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Arıkan, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Söke mahalle muhtarları, Başkan Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve mahalleler hakkında isteklerini belirttiler; Arıkan, her zaman en iyi hizmetin mahallelere gideceğinin teminatını verdi.