LARVA VE SİNEK MÜCADELEMİZ YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

LARVA VE SİNEK MÜCADELEMİZ YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
14 Temmuz 2023

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince özellikle karasineklerin önüne geçmek için çöp konteynırlarında ilaçlama işlemleri devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın talimatıyla hız kazanan mücadele çalışmalarında sinekle mücadelemiz her sokak ve her mahallede sürekli olarak devam etmektedir.

“Vatandaşlarımızın katkısı da çok önemli.”

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Arif Eyiol; “Gerçekleşen lavra ve sinek mücadelesinde vatandaşlarımızın katkısı da çok önemli. Sivrisinekler bahçe, balkon gibi açık havada bulunan saksılardaki su birikintilerinde de çoğalabiliyor. Bu nedenle, sineklerin üreyebildikleri durgun su birikintilerinin kontrol altında tutulması oldukça önemli. Tüm vatandaşlarımızın da sinekle mücadelemizde  alabilecekleri tedbirler konusunda hassas davranmaları, ekiplerimizin bu konudaki mücadelesine destek verecektir.” dedi.