ARAMA
Söke Belediyesi

LEVENT VE ÖZLEM BAŞKAN’DAN SÖKE İÇİN MÜJDELER ARDARDA GELDİ

Geri
LEVENT VE ÖZLEM BAŞKAN’DAN SÖKE İÇİN MÜJDELER ARDARDA GELDİ
29 Eylül 2020
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'i ziyaret etti.
 
Ziyarette CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP YDK Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başta olmak üzere CHP İl Başkanı Ali Çankır, İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, belediye meclis üyeleri ile partililer de bulundu.
 
Yaşanan orman yangınından dolayı Sökeliler adına Başkan Levent Tuncel’e ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; “yangının söndürülmesi ve yaralarını sarmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
“SÖKE İÇİN MÜJDELER ARDARDA GELDİ”
 
Müjdeli Haber ilk olarak Başkan Tuncel’den geldi. Çarşamba Pazar yerinin yıkılıp, yenileneceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Altına da yer altı otoparkı yapmayı düşünüyoruz. Sökemize hayırlı olsun” dedi.
 
Basın mensuplarının maliyeti üzerine sorduğu soruya “Parası önemli değil, Söke halkına feda olsun” diyerek sözlerine başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Kaç paraysa, kaç para. Bu iş yapılacak” dedi.
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Pazaryerini yenileyeceğiz. Buranın zeminine otopark yapacağız. Ancak Levent Başkan şehrin merkezi bir başka yerinde de çok katlı otopark yap derse onu da yaparım. Biz Levent Tuncel Başkanımla birlikte Söke’nin otopark sorununu çözeceğimize dair söz vermiştik. Bu sorunu çözeceğiz. Bu dönemde Söke, Kuşadası ve Nazilli de yer altı ve yerüstü otoparkların inşasına başlıyoruz” dedi.
 
Özlem Çerçioğlu otoparkların yapımının Büyükşehir tarafından üstleneceğini, işletmesinin ise Söke Belediyesi tarafından yapılacağını sözlerine ilave etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Söke’ye Otogar sözümü de yerine getireceğim” dedi. Otogar alanı ile ilgili yerin tespiti için bürokratların görüşmesinin devam ettiğini dile getiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “İki yer tespit edildi, incelemeler devam ediyor” dedi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Tespit yapılsın, otogarı da yapalım” dedi.
 
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Özlem Hanım gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız olursa sırtımız yere gelmez” dedi.
Sıcak ve samimi geçen ziyaretin ardından heyet Söke Belediyesi'nden ayrılarak, İlçe Kaymakamlığı'na geçti.