Muhtar İstedi, Başkan Tuncel Yerine Getirdi

Muhtar İstedi, Başkan Tuncel Yerine Getirdi
20 Ocak 2020
  • Savuca Aile Sağlığı Merkezi’ne Söke Belediyesi Eli Değdi

Söke’ye bağlı Savuca Mahallesi muhtarı Tuncel Uyanık istedi, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel geri çevirmedi. Geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i makamında ziyaret etmiş, hizmetlerden dolayı teşekkür etmişlerdi. Burada muhtarla Başkan Tuncel’e bazı taleplerini de dile getirmişlerdi. Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, Savuca Mahallesi eski belediye binası muhtarlık odası yanında faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezi’nin tadilat ve bakım ihtiyacını dile getirdi. Bu duruma kayıtsız kalmayan Başkan Tuncel şantiye ekiplerine hemen talimat vermiş ve gerekli onarımların yapılmasını istemişti.

Başkan Tuncel’in talimatıyla harekete geçen Söke Belediyesi Şantiye ekipleri, iki doktor ve sağlık çalışanlarının hizmet verdiği Savuca Aile Sağlığı Merkezi’ne destek elini uzattı. Kapıları değişen, tepeden tırnağa boyanan sağlık merkezinde tuvaletlerde de yenileme çalışması yapıldı. Sağlık merkezi doktorlarının yanı sıra Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ederken; Muhtar Uyanık, “Levent Başkanımız sağ olsun ne zaman derdimizi dile getirsek, derhal ilgileniyor. Kendisine ilettiğimiz sağlık merkezimiz ile ilgili onarım ve bakım işini de anında çözüme kavuşturdu. Sağlık merkezimiz görevlileri ve mahalle sakinlerim adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.