Muhtarlardan Başkan Tuncel'e Teşekkür

Muhtarlardan Başkan Tuncel'e Teşekkür
17 Aralık 2019

Söke’ye bağlı çevre mahallelerin muhtarları, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak ve beraberindeki mahalle muhtarları, gerçekleşen ziyarette Başkan Tuncel’e teşekkür etti.

Zaman zaman mesaiye farkı bir mahallede başlayan, ziyaret ettiği mahallelerde sorunları yerinde tespit ederek anında çözüm üreten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Muhtarlar, yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler.

Muhtarlarla birlikte el ele vererek hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Bu türlü memnuniyetleri duymak bizlere daha fazla çalışma gücü veriyor. Halkımızın mutluluğu bizleri mutlu ediyor” dedi.