Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantımız Yapıldı

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantımız Yapıldı
3 Nisan 2023

Söke Belediye Meclisi Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirildi. Belediye Meclis toplantısını, Meclis 1. Başkan vekili Mehmet Arif Ceylan yönetti.

Söke Belediyesi’nin 2022 yılına ait çalışmalarını kapsayan faaliyet raporu mecliste oy çokluğu ile geçti.

Gizli oyla yapılan Encümen üyeliği seçiminde Sedat Kaplan 16, Egemen Dalgıç 16, Turgay Avcı 16, İsmail Öz 12, Senem Saydam 11 oy, Hakan Çevik 9 oy aldı. Yeni dönemin Encümen Üyeleri Sedat Kaplan, , Egemen Dalgıç, Turgay Avcı oldu.

Nisan ayı olağan meclis toplantısında Belediye Meclisi çalışma komisyonları da belirlendi.

Gayrimenkul Satış Komisyonuna Egemen Dalgıç seçildi.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Veli Devrim Yerli, Hatice Kurban, Turgay Avcı, Esra Karakaş, Haşim Çiftçi.

Sağlık Komisyonu: Süleyman Yörük, Egemen Dalgıç, Mehmet Mert, Mestan Yeşil, Senem Saydam.

Kültür, Sanat ve Eğitim  Komisyonu: Yasemin Gürsoy, Saime Cantürk, Neslihan Koyuncuoğlu, Mestan Yeşil, Senem Saydam.

Meslek Odaları ve Sorunları Komisyonu: Mehmet Çınar, Şabettin Kara, Mehmet Mert, Hakan Çevik, Abdülmüttalip Demir.

Çevre ve İklim Değişikliği  Komisyonu: Egemen Dalgıç, Mehmet Çınar, Mehmet Mert, Mustafa Bakırcı, Senem Saydam.

Kadın Komisyonu: Yasemin Gürsoy, Hatice Kurban, Neslihan Koyuncuoğlu, Semen Saydam, Esra Karakaş.

Dış İlişkiler Komisyonu: Yasemin Gürsoy, Fuat Evren Gül, Mehmet Mert, Hasan Turhan, İsmail Öz.

Gençlik ve Spor Komisyonu: Faik Polat, Fuat Evren Gül, Egemen Dalgıç, Metin Sakalar, Abdülmüttalip Demir.

Plan ve Bütçe Komisyonu: Orhan Korkmaz, Mehmet Çetinkaya, Adem Efe, Hakan Çevik, Hasan Turhan.

Mimari Estetik Komisyonu: Veli Devrim Yerli, Hatice Kurban, Turgay Avcı, Esra Karakaş, Hatice Uzel Çakar.

Tarihi Yapılarla İlgili Çalışma Komisyonu: Şabettin Kara, Yasemin Gürsoy, Mehmet Mert, Mustafa Bakırcı, Hatice Uzel Çakar.

Tarım Komisyonu: Mehmet Çınar, Orhan Korkmaz, Neslihan Koyuncuoğlu, Mestan Yeşil, Senem Saydam.

Hukuk Komisyonu: Hatice Kurban, Mustafa İberya Arıkan, Turgay Avcı, Mestan Yeşil, Hatice Uzel Çakar.

Gayrimenkul Değerlendirme Komisyonu: Şabettin Kara, Egemen Dalgıç, Mehmet Mert, Metin Sakalar, Haşim Çiftçi.

Sosyal Hizmetler, Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu: Yasemin Gürsoy, Mehmet Çetinkaya, Mehmet Mert, Esra Karakaş, Semen Saydam.

Bir sonraki meclis toplantısı 2 Mayıs Salı günü yapılacak.