ARAMA
Söke Belediyesi

Onlar Söke'de Salgın Sürecinin Görünmez Kahramanları...

Geri
Onlar Söke'de Salgın Sürecinin Görünmez Kahramanları...
30 Nisan 2020

-Söke Belediyesi Ulaşım Birimi, Söke Vefa Destek Grubunun Bel Kemiği Oldu

(SÖKE BELEDİYESİ BASIN BÜROSU)

Koronavirüs (Covid-19) salgın sürecinde Söke İlçe Kaymakamlığı önderliğinde hizmet veren Söke Vefa Sosyal Destek Grubunda; Söke Belediyesi ciddi bir yükü üstlendi.

Evlerinde kalan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar başta olmak üzere kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet verilirken; son bir aylık süreçte 6 Binin üzerinde vatandaşa ulaşıldı. Söke Belediyesi polisinden, jandarmasına, öğretmeninden, kamu görevlisine kadar grubun içinde yer alan hizmet personelini; görevlendirilen 8 araç ve ulaşım personeli ile taşıyor. Diğer taraftan Söke Belediyesi’nin 13 personeli Söke Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapıyor.

Söke Belediyesi, tüm toplumsal süreçlerde olduğu gibi Koronavirüs salgın sürecinde; devlet kurumlarının en büyük lojistik destek sağlayıcısı olduğunu bir kez daha gösterdi. Söke Belediyesi imkanları dahilinde zorlu süreçte her yere yetmeye çalışan hizmet kurumu olma özelliği ile takdir topluyor. Söke Belediyesi’nin başta ulaşım hizmetleri personeli olmak üzere sahada görevli tüm personel Koronavirüs salgın sürecinin adeta görünmez kahramanları oldu. Söke Belediyesi Sağlık, Temizlik, Destek Hizmetleri Birimleri de salgın sürecinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.