ARAMA
Söke Belediyesi

Seçilene Kadar Değil, Sonuna Kadar Hizmet

Geri
Seçilene Kadar Değil, Sonuna Kadar Hizmet
10 Mart 2020

Genel Yönetimin en küçük idare yönetimi temsilcisi olan muhtarların yerel yönetimlerin başarısında ki rolleri hiç şüphesiz tartışılmaz. Göreve geldiği günden bu tarafa onlarla iletişimini hiç kesmeyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel merkez ve dış mahallelerin sorunlarını dinleyip, çözümler üretmeye devam ediyor.

Söke Belediyesi yetkilileri Belediye Başkanı Tuncel’in talimatları doğrultusunda gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerinde bu hafta Argavlı’ya yer verdi. Argavlı Mahalle Muhtarı Kazım Kaya’yı makamında ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Danışmanı Melda Keskin beklenti ve önerileri dinledi.

Sözlerine “Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel bu zamana kadar gördüğüm başkanlar içerisinde en çalışkan olanı” diye başlayan Argavlı mahalle muhtarı Kaya Tuncel’in göreve geldiği günden bu yana kendilerine olan tüm söz ve vaatlerini yerine getirdiğini söyledi.

Kaya sözlerine; “Bizler ne yazık ki siyasilerin yüzünü yalnızca seçimden seçime görmeye alışmışız. Belediye başkanımız seçildikten sonra da sık sık ziyaretimize gelerek çok şükür bu kötü geleneği yıktı. Önceleri mahallemiz ağaçlardan, çalılıklardan görünmezdi. Mahallenin girişini kaplayan çalılar yüzünden güçlükle giriş çıkış yapardık. Ana yol üzerinde bulunan ve ulaşımın aslında çok kolay olduğu mahallemiz yıllarca bürokratların ilgisizliği yüzünden hak ettiği değere kavuşamadı. Levent Başkanımız seçimlerden önce geldi, bizleri dinledi ve oyumuzu aldıktan sonra da unutmadı bizleri. Yollarımızın birçoğunu yaptırdı, Mahallemizin girişini çevreleyen ormanlık alan açıldı, çektiğimiz çileler çok şükür son buldu.” diyerek devam etti.

Argav Mahallesi sakinleri de Söke Belediyesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bir mahalle sakininin, “Levent Tuncel’e oylarımız sonuna kadar helal olsun. Sağ olsun o bizleri bırakmıyor, bizde onu sonuna kadar bırakmayacağız” sözleri dikkat çekti.