Şoför Esnafından Başkan Tuncel'e Teşekkür

Şoför Esnafından Başkan Tuncel'e Teşekkür
29 Nisan 2020

Yolcu Minibüsleri ve Servis Araçları Söke Belediyesi tarafından dezenfekte edildi

(SÖKE BELEDİYESİ BASIN BÜROSU)

Söke Belediyesi’nin Koronavirüs (Covid-19) salgın mücadelesi kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra kamuya açık alanlar ile pazaryerleri başta olmak üzere ilçede sokak ve caddelerin ilaçlanarak dezenfekte edilmesinin yanında, servis araçları ve yolcu minibüsleri de ilaçlanıyor.

Kornavirüs salgın sürecinin başından bu yana toplum sağlığını korumak adına tedbirlerini alan Söke Belediyesi, dezenfekte harekatına titizlikle ve aralıksız sürüyor. Söke Çarşamba Pazar yeri alanında gerçekleşen çalışmada Şehiriçi minibüsleri, Söke’ye bağlı çevre mahalle (köy-belde) minibüsleri ile öğrenci ve işçi taşımacılığı yapan servis araçları ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Gerçekleşen çalışmadan dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür eden şoför esnafları ise memnuniyetlerini dile getiriyorlar.