SÖKE BELEDİYE BAŞKANI LEVENT TUNCEL’DEN SÖKELİLERE SELAM VAR

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI LEVENT TUNCEL’DEN SÖKELİLERE SELAM VAR
26 Ağustos 2022

Başkan Tuncel en kısa sürede görevinin başına döneceğini söyledi.

Bir süre önce geçirdiği akciğer enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alınan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, hastaneden geçtiğimiz hafta sonu taburcu oldu.

Evinde istirahat halinde olan Başkan Tuncel’i, Başkan Vekili Mehmet Çınar ziyaret etti.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kamuoyu tarafından büyük merak yaşanırken, çeşitli spekülasyonlar da üretilmişti.

Başkan Tuncel, Sökelilere selamlarını iletirken, yakın zamanda görevinin başında olacağının müjdesini verdi.

“Kılıçdaroğlu da ‘geçmiş olsun’ dedi”

Öncelikle kendisini bizzat arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere arayıp ya da mesaj atarak yanında olan herkese çok teşekkür eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Yokluğunda hizmetleri aksatmadan yürüten Söke Belediye yönetimi ve meclis üyelerine teşekkür eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, en kısa sürede yeniden görevinin başında olacağının da mesajını verdi. Tüm Sökelilere Başkan Vekili Mehmet Çınar aracılığıyla selamlarını iletti.