SÖKE BELEDİYESİ AVUKATLAR GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

SÖKE BELEDİYESİ AVUKATLAR GÜNÜ’NÜ UNUTMADI
5 Nisan 2023

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle makamında Söke Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Adviye Çetin, Av. Emine Kaya ile Belediye şirketi LİMA A.Ş Avukatı Filiz Ceylan’ı ağırladı. Belediye Avukatlarına çiçek takdim eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel anlamlı günlerini kutladı, meslek yaşamlarında başarı dileklerini iletti.

Diğer taraftan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Aydın Barosu Söke Temsilcisi Av. Nuray Güler Demir, Söke Belediyesinin Avukat Meclis Üyeleri Av. Hatice Kurban ve Av. Hatice Uzel Çakar’ı ziyaret etti. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’in selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli çiçek takdim etti, günlerini kutladı.