ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, SAZLI PIRIL PIRIL OLUYOR

Geri
SÖKE BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, SAZLI PIRIL PIRIL OLUYOR
13 Temmuz 2023

Söke Belediyesi Başkan Danışmanı Yağız Pullukçu ve Temizlik İşleri Müdür Vekili Şefika Katipoğlu beraberinde Şantiye Şefi Orkun Yarar ile birlikte güne Sazlı Mahallesi’nde, Mahalle Muhtarı Aziz Kemer ile bir araya gelerek başladı.
Sazlı Mahallesi’nde Söke Belediyesi Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin devam eden çalışmaları, Muhtar Kemer ile birlikte yerinde gezildi. Sazlı Mahalle Muhtarı Aziz Kemer’den, mahallesi ile ilgili talep ve şikâyetler dinlenerek, mahalle de yapılacak çalışma planı bu doğrultuda oluşturuldu.

Sazlı Mahalle Muhtarı Aziz Kemer; “Sazlı Mahallemizde yapılan hizmetlerden çok memnunuz, belediyemizin ekiplerine bu konuda desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün birlikte dolaşıp, mahallemizin sorunlarını ve taleplerini yerinde görüp, çözüm üretici olmanız bizler için çok önemliydi. Sazlı Mahallesi’ne gereken önem ve hizmeti esirgemeyen Söke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İberya Arıkan’a teşekkür eder, görevinde başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Sazlı Mahallesi ile birlikte Söke’nin tüm mahallelerinde hızla çalışmalarını sürdüren Söke Belediyesi ekipleri, az zamanda çok iş politikasıyla, ilçenin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.