ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİ NALBANTLAR MAHALLESİ’NE ÇIKARMA YAPTI

Geri
SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİ NALBANTLAR MAHALLESİ’NE ÇIKARMA YAPTI
11 Şubat 2022

Söke’ye bağlı Nalbantlar Mahallesi’nde kapsamlı çalışma başlattı. Bir yandan temizlik çalışması yapılırken bir yandan da yol çalışmaları yapılıyor.

Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü saha ekipleri tarafından Nalbantlar Mahallesi’nde temizlik çalışması yapılıyor. Mahallenin sokaklarında ot temizliklerinin yanı sıra eski okul ve çocuk oyun alanı çevresi ile mahalle mezarlığı içinde de temizlik çalışmaları beğeni topladı.

Diğer taraftan Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye ekiplerince Nalbantlar Mahallesi’nde bozuk olan yollarda tamirat ve yeni parke döşeme çalışmaları da başlatıldı. Söke Belediyesi ekipleri Nalbantlar Mahallesi’ne adeta çıkarma yaparken; Muhtar Hasan Kabakçı ise yapılan kapsamlı çalışmalardan oldukça memnun.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in himayesinde Nalbantlar Mahallesi’nde hummalı bir çalışma yapıldığını kaydeden Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı; “Çevre temizliği için park bahçe ekiplerimiz burada. Parke döşenecek yollarımız vardı, o çalışmalarda başladı. Arkamızda duran Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e, şeflerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden çok memnunum. Söke Belediyesi ile 37 aydır yapmış olduğum hizmet çerçevesinde gerçekten memnunum. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.