SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİMİZ HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİMİZ HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
6 Temmuz 2023

Bugün Sarıkemer Mahallesi park ve yeşil alanlarında budama, kuru ot temizlikleri ve çim biçme çalışmaları başlatıldı. Atatürk Mahallesi Şehit Arif Kaplan Parkı’nda bakım çalışması, Şehit Sevinç Çelik Parkı’nda temizlik ve bakım çalışması, Kavak Sokak’ta bulunan yeşil alanda bakım çalışması, Seven Sokak’ta bulunan parkta oyuncak ve oturma alanlarının tamiratı, Ekrem Karakaş Sokak’ta bulunan yeşil alanda temizlik ve bakım çalışması, Kekik Sokak’ta bulunan yeşil alanda çim biçimi, bakım ve temizlik çalışması yapıldı.

Yenikent Mahallesi ADÜ İşletme Fakültesi bahçesinde temizlik çalışması, Bağarası Mahallesi 19 Mayıs Parkı’nda temizlik, çim ve genel bakım çalışması, Kemalpaşa Mahallesi Tınaztepe Sokak’ta kuru ot temizliği ile boş arsaların temizlik çalışması, Konak Mahallesi Aydın Caddesi Yağcılar Pasajı önündeki kaldırımda bulunan alanlarda çiçek dikim çalışması ve Cumhuriyet Mahallesi Koçel Sokak’ta arsa ve kuru ot temizliği yapıldı.

Ayrıca Devlet Hastanesi’nde kırılan incir ağacına da anında müdahale ekiplerimizce gerçekleştirildi.

Pırıl pırıl bir Söke için el birliği ile çalışıyoruz…