ARAMA
Söke Belediyesi

Söke Belediyesi Gıda Dağıtımı Devam ediyor

Geri
Söke Belediyesi Gıda Dağıtımı Devam ediyor
30 Nisan 2020

-23 Günde 2 Binin Üzerinde İhtiyaç Sahibine El Uzandı

-Hayırseverler Katkı Sağlamak İçin Geç Kalmadı

(SÖKE BELEDİYESİ BASIN BÜROSU)

Söke Belediyesi Gıda Yardımlarının dağıtımı devam ediyor. Söke Belediyesi’nin ‘Beyaz Karıncaları’ bugüne kadar 2 Bin’in üzerinde gıda paketini adreslerine ulaştırmayı başardı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in destek çağrısı ile başlatılan gıda yardımları, Söke Belediyesi ekiplerince dağıtılmaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturan kampanya kapsamında hazırlanan gıda paketleri vatandaşların kapılarına kadar götürülüyor. 1 Nisan tarihi itibariyle başlayan gıda yardımlarında 23 Nisan’a kadarki süreçte 2 Bin 50 adet gıda paketi adreslerine ulaştırıldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgın sürecinin yarattığı ekonomik zorlukların yanında Ramazan ayının paylaşma duygusunu da birleştiren kampanyaya, destek için bir kez daha çağrı yapıldı. Bu yıl gerçekleştirilemeyen iftar sofraları yerine, ihtiyaç sahiplerinin evlerindeki sofralara yapılacak destek için hayırseverlerin katkıları bekleniyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel düzenledikleri kampanyanın başarılı şekilde devam ettiğini, Sökeli işletmelerin, kuruluşların, iş adamlarının, hayırseverlerin verecekleri katkılarla alınacak gıda paketlerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Tuncel bu güne kadar katkı sağlayan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.